US Marines ramp upp cyberkrigföring stöd

Förenta staterna flottor har tillkännagivit planer på att utöka en krigföring grupp för både offensiva och defensiva åtgärder i cyberrymden.

Kostnaden för Ransomware attacker: $ 1 miljard år, Chrome och börja märkning HTTP-anslutningar som osäkra, det Hyperledger Project växer som gangbusters, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Marine Corps Cyberspace Warfare Group (MCCYWG), som stöder USA Cyber ​​Command and Marine Forces Cyberspace Command (MARFORCYBER), har för avsikt att träna flottor i cyberkrigföring.

MCCYWG körs redan i en liten kapacitet, men den amerikanska byrån planerar att rampa upp anställning och utbildning för att så snabbt som möjligt föra enheten upp scratch.

Den här veckan på en invigning äger rum vid Fort George G. Meade, Maryland, Brig. Gen. Lori E. Reynolds, chefen för cyberkrigföring enheten, sade marinkåren kommer att föras “in i sfären av cyberrymden” och kommer att delta i både offensiva och defensiva operationer.

Vi har alltid haft möjlighet att kommunicera och medel för att skydda detta meddelande, men i dag är vi i en miljö där dessa metoder är mer och mer beroende av ett system av transmissioner, routrar och nätverk “, säger överste Ossen J. D’Haiti, befälhavare för MCCYWG. “Så, förmågan att skydda det, förmågan att kontrollera det och förneka en motståndare att interdict det är avgörande att befalla och kontroll.

Den amerikanska militären beskriver MCCYWG som “brandvägg” som hindrar cyberattacker från kompromissa viktiga e och kommunikationssystem. Den defensiva elementet är inriktat på skydd av nätverk och data som lagrats i, medan gruppen säger den offensiva sidan är “vad vi kan göra för att förhindra en fiende.

Vaga, som du förväntar dig, så gör av det vad du vill.

USA är bara ett land av många som nu ser cyberbrott och cyberattacker som ett hot mot den nationella säkerheten. USA och Kina, till exempel, är ständigt anklagar varandra hacka system som hör till varje land, och Kina är väl känt för att använda tekniska hjälpmedel för att behålla sin regim stark och utländskt inflytande under kontroll.

Nu lever vi i en värld av nätverk kan digitala hot vara lika skadligt som i den fysiska världen – och regeringar nu sitter upp och ta del av vad cyberattacker kan göra för att kärn system, tjänster och nätverk.

I en programbeskrivning som arrangerades av USA: s marinkår, säger militära gruppen som MCCYWG kommer direkt Cyber ​​Mission Force (CMF) lag i verksamheten, utbilda personal, både planera och genomföra “datornätverk utnyttjande (CNE), cyberspace intelligens, övervakning, och spaning (ISR) och berednings- av miljön (OPE), “svara på hot mot USA och ge cyberkrigföring expertis.

Enheten beräknas vara i full drift 2017.

Läs vidare: Top Picks

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

Hur man kan öka din Bitcoin gruv resultatet med 30 procent med mindre ansträngning, SMS Android malware rötter och kapar enheten – om du inte är ryska, Bug gåvor: Vilket företag erbjuder forskare kontanter, Shodan: IoT sökmotor integritet budbärare, Vad händer när läcker du stulna bankuppgifter till den mörka webben?

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer