Pennsylvania skola får höga betyg för energisparande planen

Kom ihåg hur ångande varmt det fick i klassrum som dagarna av sommarsemestern närmade? Nu, tänk om värmen i klassrummet var fortfarande på varje dag på året, av någon annan anledning än att det automatiskt på det sättet.

Det är bara en liten sak rådet Rock School District i Pennsylvania var kunna ta itu med genom att samarbeta med Aramark utbildning för att skapa ett omfattande program energihushållning.

Det första steget på vägen började övervaka sina uppvärmning, ventilation och luftkonditionering (HVAC) system genom att integrera dem till en Cisco stamnät via ett fibernät. Matthew Frederickson, chef för informationsteknologi för distriktet, som kom från den privata sektorn ungefär fem år sedan, sa en gång hans team började övervaka dessa system, anläggningar personal kunde göra enkla justeringar som hade en omedelbar effekt på budgeten el.

Sedan programmet antogs i december 2005, har rådet Rock minska sin energiförbrukning med 42,7 procent, vilket sparar nästan $ 5.300.000.

Det finns 18 byggnader i rådet Rock distriktet, med mer än 12.600 studenter. Det finns ungefär 5500 datorer som förvaltas av 14 personer IT-personal, inklusive 2000 som är bärbara datorer, säger Frederickson.

Binda HVAC teknik från Siemens och Johnson Controls i Cisco ryggraden var bara det första steget i vad som blivit ett program förespråkats av alla i distriktet från personal till föräldrar till elever. Efter att ta itu med situationen byggkontroll, vände Frederickson team till datorerna med hjälp av Symantec Ghost att schemalägga dem för automatisk avstängning varje kväll och göra dem igen tidigt på morgonen för att köra säkerhetsuppdateringar och patchar. Sedan börjar ström hantera cirka 2000 datorer i november 2008, siffror Frederickson han är på en kurs för att rädda $ 100.000 per år för distriktet. Han arbetar på att lägga resten av datorer till detta schema. (Han siffror att distriktet sparar $ 50 per dator per år för varje system är det power-förvaltar.)

Rådet Rock arbete har redan vunnit det en Energy Star Partner of the Year inte en gång, utan två gånger.

Ganska mycket alla är på lagen. Uppmuntrade av koordinator vetenskapen läroplanen, säger Frederickson många av eleverna har börjat gröna team som evangelisera fördelarna med återvinning och andra “gröna” verksamhet i hela samhället.

Internt fortsätter Frederickson team för att utvärdera framtida planer för kontinuerliga förbättringar, inklusive användning av Ciscos Energy programvara, som är en kostnadsfri uppdatering för stöd Cisco switchar i utbildningsmiljön. Genom att distribuera Energy hoppas Frederickson team för att kunna utöka energispar till ungefär 230 accesspunkter i hela distriktet, liksom alla IP-telefoner som används av administrationen.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, samarbete, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck