Visa digital plånbokstjänst V.me lanserar i Oz

Visa har, följt igenom på sitt löfte, att avge sitt digitala plånbokstjänst V.me i Australien före jul, meddelar idag tjänstens lansering.

Telekomföretag;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data billiga och fri röst, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar, SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, e-handel, PayPal utökar samarbetet med Mastercard

Från onsdag, kommer flera stora e-handel återförsäljare i Australien acceptera säkra betalningar på Visas tjänsten, inklusive JB Hi-Fi, Flight Centre, Escape Travel, bomull på, CatchOfTheDay, Scoopon och DealsDirect.com.au. I likhet med PayPal, kan V.me användning av ett användarnamn och lösenord på alla enheter och webbplatser för att lagra användarens fakturerings- och leveransinformation.

“Med fler kunder att gå online, vi hjälper återförsäljare att förenkla online kassan erfarenhet och konvertera försäljning”, Greg Storey, Visa chef V.me för Asia Pacific, Centraleuropa, Mellanöstern och Afrika, sade på onsdag.

Visa, Mastercard och American Express från alla banker i Australien finns att laddas upp till en V.me konto.

V.me antagande av alla stora finansiella institutioner är avgörande för visum för att kunna konkurrera med lång tid betalningar spelare PayPal, som har mer än 110 miljoner aktiva användare över hela världen, men saknas i stöd av australiska banker, till skillnad från V. mig.

Det backas upp av finansiella institutioner, med stöd av Visa varumärke, och konsumenterna vet att “Vipin Kalra, Visa Australien landschefen, berättade webbplats tjänstens australiska tillkännagivande i juli.” Det ger den känsla av trygghet med bekvämligheten av en -klicka shopping.

“[V.me] måste vara en förlängning av kundernas finansinstitut relation, och en som kommer att hjälpa återförsäljare konvertera kunder” Storey läggas till tiden.

V.me lanserades i USA och Storbritannien under 2012 för att välja online-återförsäljare och finansiella institutioner. När det gäller varför tjänsten tog nästan ett år längre att starta i Australien, Visa sa att det ville lära från starten utomlands.

Vi har varit mycket noga med att se till att vi dra lärdom av erfarenheterna på hur integrationen med handlarna ska arbeta med hur konsumenter och banker interagerar “Storey sade i juli.” Vi vill göra V.me den enklaste och lättaste upplevelsen av alla.

“Vi har end-to-end-kryptering och lager på lager av säkerhet inbyggd”, säger Kalra.

Enligt Visa skulle 43 procent av 18-29-åringarna och 37 procent av 30-49-åringar (i en undersökning av 1000 australiska svarande) snarare handla online än i butik.

Rival Master introducerade sin, MasterPass mobila plånbokstjänst, i Australien tidigare i år.

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

PayPal utökar samarbetet med Mastercard