Tegile Systems lagringsvirtualisering och hybrid lagring

Tegile Systems Vice President of Marketing, Rob Commins, stoppas av nyligen både presentera företaget och för att fylla mig in på vad företaget gör för att göra lagring mer effektivt, presterar bättre och kostar mindre.

Vårt samtal varierade från en diskussion om

Tegile har utvecklat ett sätt att separera data och dess metadata så att data kan nås snabbare, data kan dedupliceras att minska lagringskraven och data kan komprimeras för att ytterligare minska lagringskraven allt utan att förlora lagringsprestanda.

Om vi ​​kombinerar MASS teknik med hybrid lagring (solid state media i kombination med roterande media), kan resultatet bli betydligt bättre lagringsprestanda, perfekt uppgifter placering och en betydande minskning i storlek.

Tegile hävdar att det kan förbättra prestanda på upp till 7 gånger mer traditionella lagringslösningar medan den totala behovet av lagring minskning med 75%.

Utmaningen organisationer ansikte är att alla de olika, mycket kreativa lösningar som erbjuds idag är förvirrande. Dessa organisationer behöver analysera utbudet och avslöja de bästa svaren på följande frågor

Dessa organisationer har ofta för att välja och ställa in olika förvaringslösningar för var och en av sina arbetsbelastningar sedan en lösning inte passar alla deras behov.

Där Tegile verkar ha utvecklat en konkurrensfördel ligger i området själv konfiguration. De Ẓebi lagringssystem lära av faktiska tillämpningen användning vad konfigurationsinställningar skulle vara det bästa och tillämpar dessa inställningar i farten.

Organisationer som använder andra virtualiseringsteknik, såsom applicering eller behandling virtualisering, måste överväga hur lagringsvirtualisering kan förbättra sin verksamhet. Tegile Systems skulle vara ett bra företag att möta under denna process.

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst

Hur solid state lagring är bäst appliceras på lösa lagringsprestandaproblem, hur och var ska lagringsvirtualiseringsteknik såsom automatisk nivåindelning, deduplicering och komprimering bäst tillämpas, vad flera av Tegile Systems konkurrenter gör för att ta itu med de mycket samma frågor

Vad Tegile Systems gör?

Där lagringsvirtualisering bör användas för att förbättra deras applikationsprestanda,? Vilken typ av lagringsmedia bör väljas,? Var och hur ska de-duplicaiton och kompression tillämpas?

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

ögonblicksanalys