Vad han byggnad där inne?

Tom Waits fans vet titeln på det här inlägget som en av sina pjäser och en som användes i Enron dokumentären “The smartaste killarna i rummet.” Det finns en YouTube-video av Waits bit här, om du är intresserad. Göra en del forskning nyligen de första par rader av låten – om man kan kalla det så – började spela i mitt huvud som jag började överväger vad Cisco planerar för sin kommande och mycket publicitet 11/11/08 release. Jag har pussla ihop en del saker som jag ser i e-post och Cisco blogginlägg och de är definitivt bygga något “där” i San Jose. Frågan är, “vad är det?” Teaser e-post talar om ett fyraårigt utveckling mot en produkt som kommer att vara “sammanfattade i en bråkdel av en sekund” började göra sin väg till inkorgar denna vecka, parat med viss uppmärksamhet mock “media “på en av Ciscos bloggar plattformen.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden

Jag måste lämna det till Cisco, medan de kan inte generera den typ av buzz eller pre-release intresse en Steve Jobs tal på WWDC eller ens senare väntan på den senaste enheten som kommer från en bärare – denna månad Blackberry Storm – men de har lyckats skapa några spännande spekulationer om vad det är att de planerar att tillkännage?

På Forrester, bestämde vi att vi skulle bita. Vi har ingen avancerad kunskap om tillkännagivandet, men vi gör det samtal som, med tanke på den relativa minskande tillgången produktlanseringar i Ciscos 10000-serien router linje, och beskrivningen av att-vara-tillkännages produkt som

en revolutionerande tele produkt som gör det möjligt för tjänsteleverantörer att kapitalisera på en stor marknad möjlighet skapas genom accelererande tillväxt av både video och mobil datatrafik.

att det kommer att bli en modernisering av tjänsteleverantören edge-routrar.

Så, det är vår gissning, vad är din? Jag antar att vi alla kommer att se i ett par veckor, säkert.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”