Pebble Time Smartwatch på väg att börja leverera 27 maj

Trots den senaste tidens, obekräftade rapporter som Pebble står inför en ekonomisk utmaning, är bolagets Pebble Time Smartwatch i slutskedet av produktionen.

En torsdag e-postmeddelande till uppbackare – Jag är en av dem – konstaterar att transporter för e-papper klock börjar den 27 maj och alla sponsorer ska ha ett spårningsnummer för leverans av sin Pebble Time i mitten av Juni.

Den aggressiva timing från lanseringen i januari till leverans i juni är ganska imponerande.

Och medan Pebble inte kunde komma ut före Apple Watch, som tillkännagavs i september förra året, åtminstone kan det rida den ökande som kunde lyfta alla Smartwatch båtar. Apple Watch försäljningen öka vanliga medvetenheten om dessa anordningar, möjligen hjälpa framtida Pebble Time försäljning.

Vad är sannolikt att hjälpa denna försäljning bäst, dock är positiva reaktioner från de första Pebble Time ägare och användare. Vi kommer inte att se hands-on åsikter i flera veckor ännu men Pebble Time visar löfte.

Två av de mest tilltalande aspekterna är $ 199 pris och plattformsoberoende stöd: Du kan använda en Pebble tid med antingen en iPhone eller nästan alla Android telefon. Även om Pebble Tiden kan köra appar från tredje part, har det ett tydligt fokus på att hantera din dag med en unik tidslinje gränssnitt.

Pebble Time tidslinje gränssnitt, Pebble

Och även om jag inte har något emot att ladda någon av mina nuvarande smartwatches nattlig – Jag äger en Sony Smartwatch 3 och en Apple Watch – Pebble tid bör pågå under en vecka innan batteriet behöver mer juice.

: Fem saker Pebble Tiden kan göra att Apple Watch kan inte

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

denna webbplats granskning: En vacker, fet klocka, med komplikationer, Apple sätter ribban högt för smartwatches på första försöket, Hidden port för Apple Watch kan användas för att ladda det, kanske mer, 7 tips och tricks för att få ut mesta möjliga av din nya Apple Watch

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple Watch