VMware meddelar vSphere Essentials 5,1 Plus inriktnings SMB

Små och medelstora företag har ofta samma grundläggande behov som en större organisation, men inte har personal, kompetens eller önskan att hantera en komplex infrastruktur. Några av deras behov

Vad VMware säger om VMware vSphere 5.1 Essentials Plus

Förmågan att göra det bästa av sina system investeringar, tillförlitliga IT-lösningar som är enkla att installera och använda, säker IT-lösningar utan också att behöva anställa en säkerhet expert, enkla sätt för deras lösning partner för att installera och uppdatera programvara och verktyg.

VMware lanserat en ny upplaga av dess vSphere 5.1 Essentials Plus företaget hoppas kommer att behandla deras behov. Företaget hoppas också att få uppmärksamhet av dessa företag innan deras konkurrenter, Citrix och Microsoft, kan övertyga dem om att deras produkter är bättre, billigare, snabbare eller någon annan sak.

Med lanseringen av VMware vSphere 5.1, kommer VMware avsevärt utöka funktionerna i VMware vSphere Essentials Plus att inkludera

VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter

VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag

Nutanix köper PernixData, Calm.io i ett försök att stärka sin moln ambitioner

Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys

VMware vSphere Storage Appliance 5.1 – Ger hög tillgänglighet på låg cost.VMware vSphere 5.1 kommer att innehålla en uppdaterad VMware vSphere Storage Appliance för Essentials Plus, som omvandlar servrarnas internminne till en resurs delad lagring, gör det möjligt för kunder att använda avancerade VMware vSphere kontinuitetsfunktioner såsom VMware vMotion® och hög tillgänglighet utan lagring hårdvara delas. Förbättringar kommer att göra det enkelt för kunderna att utvidga dessa fördelar för befintliga VMware vSphere och fjärr Office / Branch Office (ROBO) miljöer och minska infrastrukturkostnaderna genom att köra VMware vCenter ™ Server i en VM i en VMware vSphere Storage Appliance kluster. VMware vSphere Storage Appliance 5.1 kommer att stödja RAID 5, 6 och 10 och gör det enkelt för kunderna att lägga lagringskapacitet på nätet för att hålla jämna steg med datatillväxt, VMware vSphere Data Protection ™ – Tillhandahålla tillförlitlig virtuell säkerhetskopiering och återställning maskin.. VMware vSphere 5.1 kommer att innehålla nya säkerhets- och återställningsfunktioner som gör det möjligt för användare att snabbt ställa backup politik inom VMware vSphere. VMware vSphere Data Protection kommer att utnyttja beprövad produktion expertis för att minska kostnaderna och förvaltning overhead genom att agentfri säkerhetskopiering med inbyggd de-duplicering, VMware vSphere replikering – Förenkla återställning för alla applikationer.. Replikering är en nyckelkomponent i alla katastrofplan, och VMware vSphere 5.1 kommer att innehålla array-agnostiker replikering kapacitet. VMware vSphere Replicationwill ger kunderna möjlighet att replikera virtuella maskindata över LAN eller WAN för effektiv, enkel katastrofskydd. För de kunder som vill förenkla och automatisera återställning, är VMware införa en ny version av VMware vCenter Site Recovery Manager ™ som kommer att omfatta stöd för VMware vSphere 5.1 Essentials Plus. VMware vCenter Site Recovery Manager 5.1 kommer att stödjas av en växande ekosystem av tjänsteleverantörer som erbjuder “återställning till molnet” tjänster som ger kunderna möjlighet att failover till en tjänsteleverantörs datacenter, vilket eliminerar behovet av en särskild katastrof platsen,. VMware vShield Endpoint ™ – Säkra virtuella maskiner. VMware vSphere 5.1 kommer att innehålla vShield Endpoint, som levererar beprövad klientsäkerhet till varje arbetsbelastning med en metod som är förenklad, effektiv och moln medveten. VMware vShield Endpointwill eliminera behovet av antivirusmedel inuti virtuella maskiner genom att möjliggöra lossning av antivirus och anti-malware funktioner härdad, manipuleras virtuella maskiner som levereras av VMwares partners.

Virtualisering, VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter, Cloud, VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag, datacenter, Nutanix köper PernixData, Calm.io i ett försök att stärka sin moln ambitioner, datacenter, Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys