T-Mobile startar LG G4 förbeställningar, bästa Android smartphone prissatta mindre än andra flaggskepps telefoner

Jag har tillbringat en månad med LG G4 och förutom att kröna den nya Android kungen jag tilldelades det också antalet en plats på min topp 10 bästa lista smartphones.

T-Mobile och LG meddelade bara att du kan placera din LG G4 för i morgon för bara $ 599,76 eller $ 24,99 / månad i 24 månader. T-Mobile är också inklusive en gratis 128GB microSD-kort. Som vi har sett i år, kommer T-Mobile också leverera LG G4 till dessa köpare innan det slog butiker nästa vecka den 3 juni.

Den $ 599,76 fullt pris för LG G4 är utmärkt för ett flaggskepp smartphone, inte ens räkna gratis 128GB microSD-kort. Som jämförelse är den lägsta kostnaden Samsung Galaxy S6 $ 630, är ​​S6 Edge $ 730, är ​​iPhone 6 $ 650, och Apple iPhone 6 Plus är $ 750.

Dessa enheter har inte expanderbara lagringskapacitet antingen så det gör LG G4 ett ännu bättre alternativ för dem som fånga massor av bilder och video eller har stora musiksamlingar de vill ta med dem.

Jag förväntade mig att se ett högre pris tillämpas på LG G4-enheter med läder ryggar, men just denna modell kommer att vara samma ljusbrunt läder tillbaka modell jag har testat som en del av LG G4 Förhands kampanj. Du kan alltid beställa olika läder tillbaka omslag eller ett plasthölje om det är vad du föredrar.

Ytterligare webbplatsen LG G4 täckning

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

LG G4 fullständig översyn, De 10 bästa smartphones för den första halvan av 2015, sju skäl LG G4 är bättre för företag än Samsung Galaxy S6, LG G4 första intryck: Fin läder tillbaka, fast kamera och förbättrat användargränssnitt

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner