T-Mobile Galaxy S7 Edge omdöme: Samsung sätter ribban för alla smartphones

Förra veckan skrev jag min recension av AT & T Samsung Galaxy S7 och fann enheten så övertygande att jag körde 150 miles för en T-Mobile lager för att finna en silver titan Galaxy S7 Edge i lager. Samsung fast de frågor som jag hade med S6 Edge och detta kommer inte att returneras.

Galaxy S7 Edge översyn med en 9,1 / 10 rating och slutsatsen att det är den bästa Android smartphone som finns idag.

Den första T-Mobile butik i Seattle som jag besökte var slut av svart och silver S7 Edge enheter med online-beställningar visar 10 dagar till två veckors eftersläpning för dessa färgvariationer. Jag började kalla T-Mobile lagrar upp I-5 korridoren tills jag hittade en silver ett lager i Bellingham. Jag är lite trött på typiska svarta smartphones och silverfärg är unik för S7 Edge.

Detta är telefonen att slå.

Det låter förmodligen som en trasig skiva nu, men oberoende Display vetenskaplig analys bekräftar Galaxy S7 Edge har den bäst presterande smartphone display någonsin. Displayen är fantastisk och fortsätter att imponera. Till skillnad från de fattiga automatisk ljus Jag fortsätter att se på LG smartphones, Samsung blir det rätt. Jag skulle vilja se något som Apple iOS Nightshift läge finns på S7 Edge, men du kan välja olika visningslägen och det finns tredje part apps som erbjuder något liknande.

S7 Edge har en 5,5 tums skärm, men ändå passar bra i handen tack vare den krökta fram och bak. Folk klagar ofta av breda ramar på telefoner, men det kan inte sägas om S7 Edge eftersom det inte finns några sidoramar. De övre och nedre ramar är lika stor som behövs för att stödja hårdvaruknappen fysiska, kamera, headset högtalare och sensorer.

Medan sidokanterna är attraktiva och det finns programvara för att göra en kant bra, jag tycker också de krökta glaskanter att vara det enda problemet med enheten. När jag tar bilder, jag tycker att det är svårt att ta med ena handen och vid användning av två händer jag måste göra en medveten ansträngning för att hålla fingrarna bort av visningskanter eller kameran avtryckaren kan inte aktiveras. Detta är en kompromiss du gör när du väljer en telefon med inget utrymme för fingrarna, men det är också något man anpassa sig till efter några försök att ta bilder och video.

Högtalaren är inte heller så högt som vissa andra telefoner, men det verkar detta beror på den vattentät design. Musik låter bra genom hörlursuttaget så jag är villig att ta en liten träff på en monohögtalare för att få vattenbeständighet och tror att de flesta människor använder hörlurar när de lyssnar på musik i alla fall.

Liksom S6 linjen förra året, tillbaka är S7 Edge ett fingeravtryck magnet. Jag älska silverfärg och köpte en hud att sätta på baksidan, men också inte har något emot att torka ner en gång om dagen för att få silver kula i min hand. Det är också en smart enhet, men jag har inte tappat den ännu.

Telefonsamtal har lät bra och en anledning jag vill köpa bärare telefoner är att uppleva de avancerade bärare funktioner som Volte, videosamtal och WiFi uppmanar T-Mobile.

Samsung fortsätter att banta påverkan av TouchWiz och jag ärligt talat inte ens har sett användningen av denna term i alla de senaste Samsung dokumentation. Det finns bara några Samsung verktyg installeras på enheten och meddelandefältet kan bantas ner till bara en rad av ikoner också. Jag skulle inte ha något emot om Samsung tog ut den medföljande webbläsaren och S Voice appar som dessa verkar överflödig med Chrome och Google Nu.

Tyvärr, min anmärkning 5 fortfarande inte har Marshmallow så det verkar det enda sättet att få snabba programuppdateringar från Samsung är att köpa den nyaste smartphone. Det är en dyr metod för att uppgradera programvaran men om du prenumererar på hoppa eller någon annan bärare uppgraderingsprogram.

Processor: Qualcomm Snapdragon 820 quad-core 64-bitars, Display: 5,5 tums dubbla kanten Super AMOLED på 2560×1440 pixlar, Operativsystem: Android 6.0.1, RAM: 4 GB (LPDDR4), trådlös anslutning: 802.11 a / b / g / n / ac WiFi, MIMO, Bluetooth 4.2 LE, ANT +, NFC, GPS, MST, Lagring: 32 GB internt och microSD-kortplats, kameror: Bakre dubbel pixel 12 megapixel med f / 1,7 bländare och 5 megapixel fronten mot kameran, Batteri: 3600 mAh icke-löstagbar med snabbladdning och snabb trådlös laddning teknik, Mått: 150,9 x 72,4 x 7,6 mm och 157 gram

Specifikationer

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

T-Mobile har några verktyg på S7 Edge, såsom T-Mobile Namn ID, T-Mobile TV, Live TV, och Lookout, men de sitter i en T-Mobile mapp och jag bara ignorera dem. Visual Voicemail, Mobile Hotspot, och T-Mobile Mitt konto verktyg är användbara.

Medan jag förmågan att tillämpa teman, anpassa alltid på displayen, stäng av LED-indikator, och ställa saker till min tillfredsställelse i inställningarna, den verkliga magin i programvaran för S7 Edge ligger i inställningarna för kantskärm.

Lansering inställningar kantpanelen ger dig möjlighet att växla mellan kantpaneler, kant flöden, och kantbelysning på och av. Kant paneler aktiveras medan skärmen är på genom att dra kantfaltet handtag, syns som en liten vit flik som du kan dra till önskad position på vänster eller höger sida, från kanten till mitten av skärmen. Edge flöden är synlig när skärmen är avstängd genom att dra fingret uppåt och nedåt på kanten i en rörelse, som liknar gnugga en lampa för att avslöja anden.

Det finns ett stort antal tillgängliga kantpaneler, inklusive app genvägar, fem huvudkontakter, sportnyheter, kalenderposter, väder, musik kontroller, och mycket mer. Du kan också ladda ner kantpaneler från Samsung Galaxy Apps store front. Det finns för närvarande 11 tillgängliga paneler du kan ladda ner gratis, upp till $ 1,50. Du kan anpassa ordningen på paneler, vilken sida den de kommer i från, storlek och insyn i panelerna.

Hårdvara

Det finns fem tillgängliga alternativ kant foder med två fler tillgängliga gratis i Galaxy Apps Store. Paneler inkluderar meddelanden, Yahoo! Sport, Yahoo! News och hälsotillstånd.

Du hittar också ett område av inställningarna för avancerade funktioner som inkluderar flera tekniska funktioner sett på tidigare Galaxy enheter. Dessa alternativ inkluderar pop-up-vy gest, smart fånga, direkt samtal, smart alert, lätt stum och mer. Det finns också en cool nytt spel bärraket som gör att du har spel verktyg visas så att du kan växla varningar, spela in en video av din spelsessionen, och mer.

Dubbla skärmsläge stöds också på S7 Edge så att du kan starta uppgiften switcher och välja två program för att visa och använda samtidigt. Med en 5,5 tums skärm, det finns användbara situationer för att köra två program sida vid sida.

Den bästa iPhone är iPhone 6s Plus med en ny iPhone sannolikt efter september eller oktober utgivningsschemat. Samsung Galaxy Note 5 finns nu med en ersättare på grund senare i sommar och det är fortfarande ett bra val, särskilt för dem som använder S Pen.

LG meddelade G5 med intressant modulär design, men med bara kamera controller grepp och nisch DAC moduler meddelade så långt jag är inte övertygad om att det övertrumfar S7 Edge. HTC kommer att tillkännage sin nya smartphone i tre veckor, men jag är inte säker på att det ryktas om enheten kan utmana Samsung om titeln bästa Android smartphone.

Samsung Galaxy S7 Edge finns i silver, svart och guld på T-Mobile för $ 779,99. AT & T avgifter $ 794,99, Verizon avgifter $ 792, och Sprints priset är $ 749,99. Jämför dessa priser till Apple iPhone 6s Plus 16GB modellen på $ 749 och 64 GB-modellen på $ 849 för att se att Samsung erbjuder en bättre affär på mer avancerad hårdvara än Apple erbjuder.

I somras köpte jag en Samsung Galaxy Note 5 och tilldelades det en av mina högsta betyg någonsin, 9,7 av 10 S7 Edge har en liknande konstruktion, men den integrerade SD-kortplats, vattentät betyg, Android Marshmallow OS och högre kapacitet batteriet kommer troligen att ha det säljer mer än not 5 på samma lanseringspriset. Jag har använt både sida vid sida för den senaste veckan som jag försöker avgöra om en är bättre än den andra, men har fortfarande inte gjort detta beslut och är benägna att hålla båda.

programvara

Konkurrens

Eftersom jag kör ofta i regnet och tillbringar mycket tid ute i dåligt väder vandring, fiske, och njuta av sport S7 Edge vattenbeständighet är mycket önskvärt. Min äldre Sony Xperia Z3 var vattentät, men varken Sony eller T-Mobile aktivt stött enheten så jag var glada att se en modern smartphone med vattenmotstånd visas från Samsung. Jag har kört med det i regnet och kan nu vila till mods att veta om det kan hantera stänk och regn, med enstaka dopp i poolen.

Jag har blåst bort av utformningen av S6 Edge förra året, men när batteriet hålls dör på två eller 3:00 på eftermiddagen jag var tvungen att återvända till T-Mobile och titta framåt till not 5. S7 Edge har varat mig en hel dag varje dag sedan jag köpte den och standby-läge är fenomenal. Ingenting annat har kunnat matcha beredskapsläge på min iPhone 6s Plus, tills nu.

Kameran var redan fantastiskt på S6 och Not 5, särskilt med den snabba lanseringen verkan på knappen hårdvaran. Årets S7 Edge tar nu ännu bättre svagt ljus bilder och har möjlighet att fånga en kort bit av video innan bilden tas.

Prissättning och tillgänglighet

Det är svårt att hitta något fel med S7 Edge och jag tror miljoner kommer att vara nöjd med köpet av denna nya smartphone. Det är dyrt, men det är billigare än en jämförbar iPhone 6 eller 6s Plus och om du använder din smartphone så mycket som jag gör så är det värt priset.

Samsungs design är fantastisk och det är klart att det är företaget driver mobil teknik till kanten. Med billiga expanderbara lagringsalternativ, vattenbeständighet utan användning av besvärliga portskydd, snabb laddning via kablar och trådlös teknik, skärande kant dubbel pixel kamera teknik och världens bästa smartphone display Apple, LG, HTC, och andra har en hel del att bevisa 2016 och framåt.

Samsung Galaxy S7 Edge skribent anteckningar: 9.6 av 10

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Dagliga erfarenheter användning och slutsats