? Samsung att tillhandahålla “smarta fabrik” lösning i Sydkorea

Samsung Electronics kommer att ge sin smarta fabrik lösning för över tusen små och medelstora företag i Sydkorea 2017, meddelade bolaget.

Den sydkoreanska tech jätte kommer först ge lösningen till 224 företag som valts ut av Centrum för kreativ ekonomi och innovation (CCEI), ett statligt drivna start och småföretag accelerator program, med start denna månad.

Den CCEI har centra i hela landet och arbetar med nästan alla sydkoreanska konglomerat att finansiera och stödja småföretag med potential.

Samsung kommer att ge dessa företag med Manufacturing Execution System och ERP-lösningar. Det kommer också att ge sina IT-baserade lösningar för tillverkningsindustrin såsom automatiserad tillverkning, process 3D-simuleringar, och CAD / CAM super-precision fräsmaskiner.

Företaget planerar att tillhandahålla 450 företag med lösningarna i år och under 1000 nästa år.

Hanmac, en box maker, hade sin produktionskapacitet förbättrades 34 procent och produktkvaliteten 28 procent efter ansökan, sade Samsung. Dong Sung, möbelsnickare, såg sin produktionskapacitet förbättrades 36 procent och distribution påskyndas med 52 procent.

Förra året, Samsung, i samarbete med CCEI kapitel i Gyeongsang provinsen, under förutsättning att de smarta fabrikslösningar till 120 företag i regionen.

Tech jätte bygger för närvarande en start campus där också.

Tillverkningen och exportberoende Sydkorea har sett sin ekonomi sakta ner dramatiskt sedan den globala finanskrisen 2008. finansministeriet riktar en 3,1 BNP-tillväxten i år.

Regeringen ger olika initiativ för att hitta nya tillväxtmotorer, såsom CCEI, som exporten fortsätter att bromsa på grund av den globala recessionen och ökningen av Kina.

Cloud mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO

Deakin Uni, Ytek avspark maskininlärning algoritm forskning för utbildning simulering

Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid

Varför kineserna har förvandlat Indien Vandra budbärare till en enhörning och vad WhatsApp kan lära av det

Indien “antikoloniala” till den ekonomiska skada: Marc Andreessen i osammanhängande Twitter rant, LG Pay kommer att vara en ingen show på MWC: Rapportera; Singtel krymper nettovinst av SG $ 16m, Facebook drar gratis Basics projekt i Indien, Samsung att ge den allmänna säkerheten nätverk i Sydkorea

Moln, moln mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO, Start-Ups, Deakin Uni, Ytek avspark maskininlärning algoritm forskning för simulering utbildning, e-handel, Flipkart och Paytm bli omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid, Start-Ups ;? Varför kineserna har förvandlat Indien Vandra budbärare till en enhörning och vad WhatsApp kan lära av det