Ytterligare två verktyg gå med IBM-stödda smarta elnät koalition

Två nya allmännyttiga företag har anslutit sig till Global Intelligent Utility Network (IUN) Coalition, som är en grupp som består av IBM som driver de bästa metoderna för teknik och installationer smarta nät.

De nya medlemmarna är CPFL Energia (Brasilien) och Liander (Nederländerna). De fyra amerikanska medlemmar (Center Energi, Pepco Holdings, Progress Energy, och San Diego Gas and Electric) kollektivt beviljades $ 3,4 miljarder förra månaden i federala medel för sina olika smarta nät piloter och projekt.

Den kollektiva mission av den globala IUN är att använda “digital intelligens” för att minska avbrott och fel, hantera efterfrågan och integrera nya energikällor såsom vindkraft i elnätet. Gruppen var ansvarig för att utveckla Smart Grid Maturity Model, som nu används av mer än 60 verktyg som en del av smart strategi nätet och planering.

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

? IBM att använda AI att tämja stora uppgifter i sitt andra afrikanska forskningslabb

IBM Watson: Här är vad en filmtrailer skapad av en AI ser ut

IBM lanserar branschplattformar, blockchain enhet och byter Global Business Services Exec

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, stora datamängder, IBM att använda AI att tämja stora uppgifter i sitt andra afrikanska forskningslabb, artificiell intelligens, IBM Watson:? Här är vad en filmtrailer skapad av en AI ser ut , CXO, IBM lanserar branschplattformar, blockchain enhet och byter global business services Exec