Yahoo ögon småföretag med butiker e-handel lansering

Yahoo syssla med olika idéer vänster och höger för att försöka öka intäkterna från mobil till digital publicering till dussintals på dussintals mindre förvärv som förmodligen kommer att lägga upp till något.

Telekomföretag;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data billiga och fri röst, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar, SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, e-handel, PayPal utökar samarbetet med Mastercard

Yahoo har förvärvat en liten start för att föra över visualiseringsverktyg för sina egna användare.

Den senaste utvecklingen av Sunnyvale, Calif. Är en fullständig översyn av sin e-handel arm.

Ange Yahoo Stores, tippad att ha enkla mål att möjliggöra någon att kunna bygga, starta och växa ett företag på nätet.

Amit Kumar, chef för Yahoo Small Business, förklarade via Tumblr på torsdag morgon hur Yahoo Stores är en kulmen på alla SMB-inriktad iterationer innan det.

“Yahoo Small Business tog det bästa av allt vi har lärt oss från våra miljon + kunder under de senaste 16 åren, och tillämpat den på Yahoo Stores att ge småföretagare en mer kraftfull, strömlinjeformad och vackert sätt att omsätta sina idéer i ett företag, “skröt Kumar.

Tillsammans med några nya designdetaljer och teman som kommer att optimeras för mobila och stationära kanaler lika, Yahoo lagt på ett fåtal ny kritisk moderna funktioner också.

Alla Yahoo Stores sidor kommer att inrättas med samma SEO teknik som resten av Yahoo.com imperiet, inklusive nyckelord och beskrivningar, som i teorin kommer inte bara att göra affärer mer synlig men också öka vissa Sök kraft för Yahoo.

Dessutom är Yahoo anställa en ny betalningsservice som är automatiskt PCI-kompatibel.

Slutligen, föra den tillbaka full cirkel till Yahoos mobil första intressen, kommer butiker ägarna att kunna utnyttja Live Web Insights för mobilen för områdesförvaltning on-the-go och visa realtidsanalyser.

De uppdaterade Yahoo Stores är öppen för företag omedelbart.

Bild via Yahoo

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

PayPal utökar samarbetet med Mastercard