VoIP spara college stora pengar

Högskolor och universitet antar Internet-telefoni som ett sätt att förbättra kommunikationen och spara pengar, rapporterar News.com.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden

Arthur Gloster nyligen tog över som CIO för Bryant University och har förändrat skolans antiquainted telefonsystem i den näst mest tråd universitet i USA, enligt Princeton Review. Universitetet omvandlas till Voice over Internet Protocol, eller VoIP, utrustning från Cisco Systems, bland annat om 2700 IP-baserade telefoner för sina studenter och eliminerade kostnaden för drift flera röst- och datanätverk. Systemet integrerar teknik så att material kan nås från sovsalar och klassrum. Alla operationer, även värmesystem, styrs från ett enda nätverk.

Cisco, marknadsledande i VoIP växel, har sålt miljontals telefoner eftersom fler och fler företag konvertera till IP-telefoni. Även mindre än fem procent av den fasta affärs telefoner som används i världen är baserade på IP-telefoni, kan tekniken har nått en brytpunkt.

Företagen är alltid på utkik efter sätt att sänka kostnaderna och förbättra produktiviteten, såsom ett program som innehåller företagskataloger i telefonen, så att vem som helst kan slå upp namn och slå dem på samma gång. En annan app spårar arbetarnas fysiska platser, tillsammans med enhet de använder vid varje given tidpunkt.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”