VMware lanserar View för Kindle Fire

VMware sa att det lanserade nya VMware View klienter för Amazons Kindle Fire, Mac och Linux. Företaget uppdateras även VMware View för Android och iPad.

Tech Förhandsgranskning av View klient med PCoIP för Mac OS X, Tech Förhandsgranskning av View klient med PCoIP för Linux, VMware View klient 1.3 för iPad, VMware View klient 1.3 för Android

Den mest anmärkningsvärda objekt i denna blandning är VMware View för Kindle Fire. VMware View ger Windows-datorer till olika enheter och kan mixa och matcha miljöer på olika system. Sammantaget är VMware lanserar fyra Se klienter. I ett blogginlägg, VMware beskrivs följande

Genom att tillföra VMware View för Kindle Fire, det finns en liten satsning att enheten kan användas i företaget vid något tillfälle. VMware sade att VMware View kommer att finnas tillgänglig i Amazons App Store.

I ett uttalande, VMware sade att det riktar utbildning samt andra industrier och företag som stöder både OS X och Windows. Den senaste VMware View är optimerad för Mac OS X Lion och med i Software Center Ubuntu.

VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter

VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag

Nutanix köper PernixData, Calm.io i ett försök att stärka sin moln ambitioner

Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys

Virtualisering, VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter, Cloud, VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag, datacenter, Nutanix köper PernixData, Calm.io i ett försök att stärka sin moln ambitioner, datacenter, Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys