Vistas före dina konkurrenter med DevOps

mul-ti-plexer-er. substantiv. En anordning, i elektronik, syntetiserar att olika datasignaler till en enda, enhetlig utgång. webbplatsen Multiplexer går samman olika perspektiv, medietyper, och datakällor och syntetiserar dem i ett tydligt budskap, via en sponsrad blogg.

webbplatsen Multiplexer tillåter marknadsförare att ansluta direkt med webbplatsen samhället genom att ge dem möjlighet att blogga på hemsidan publiceringsplattform. Innehållet på webbplatsen Multiplexerkontrollsystem bloggar produceras i samarbete med sponsorn och är inte en del av webbplatsens redaktionella innehållet.

Framväxten av cloud computing under de senaste åren har infört en anmärkningsvärd förändring i företagets IT-landskapet. Genom att minska mängden arbete och tid som krävs för att infrastruktur tillhandahållande och distribuera applikationer och tjänster, har företagen kunnat accelerera utvecklingscykler för att leverera produkter till marknaden snabbare. Med moln teknik nu överallt, prisvärda och lättillgängliga, hur kan organisationer utvinna ännu större effektivitet av sina IT-processer och upprätthålla konkurrensfördelar gentemot sina konkurrenter? DevOps skulle kunna vara svaret.

I över ett decennium, har många branschledande företag, inklusive Intel samarbetat för att leverera avancerade datacenter lösningar baserade på Linux, virtualisering, och på senare tid Openstack moln omvärlden. Med en mängd praktisk erfarenhet av storskaliga infrastruktur och mjukvaruutveckling bästa praxis, dessa företag inser tydliga fördelar med DevOps tillvägagångssätt och har åtagit sig att förespråka och vårda tillväxten av denna IT-metoden. Men vad är DevOps och hur kan organisationen fördel genom att anta den?

För att uttrycka det enkelt, är DevOps melding av mjukvaruutveckling och systemoperationer discipliner inom IT-team för att underlätta en snabb, skalbar applikationsutveckling och deployment.The term i sig är relativt ny, har som myntades under 2009. Många av koncept och idéer den presenterar föddes ur agila metoder som utvecklats år tidigare. Agile utveckling fokuserar på produktleverans genom tydlig funktion utveckling, kvalitetskontroll och underhållsprocesser. Denna filosofi hjälper till att bryta ner traditionella rivaliteter och gränser mellan utvecklings- och driftteam, och har till stor del drivit DevOps rörelse.

Ingenstans har framgången med DevOps närmar varit tydligare än i startup företag, där entreprenörer förstår behovet av snabba, kontinuerlig produktutveckling och släpp för att helt enkelt överleva. Snäva budgetar och små gruppstorlekar i nystartat företag har lett till en utsuddning av roller, och krävs ingenjörer att lära sig färdigheter som uppfyller både utveckling och distribution ansvar. I slutändan, denna sammanslagning av expert tillåter grupper av utvecklare för att hantera storskalig produktion tillämpningar och distribuera uppdateringar snabbt utan att orsaka avbrott eller driftstopp. Medan nystartade och mindre företag kan ha anammat DevOps av nödvändighet, kan metoden med framgång tillämpas på större skala företagets IT arbetsflöden?

Det har varit mycket gissningar och debatt om huruvida DevOps kan genomföras framgångsrikt inom företaget. Utveckling och operativa lag är större, processer kan vara mer komplexa, och antalet separata men sammanlänkade system kan vara många. Forskning som utförs av Puppet Labs på staten DevOps fann att högpresterande organisationer distribuera kod 30 gånger oftare, med hälften av antalet misslyckanden. Dessutom fann undersökningen en stark korrelation mellan högpresterande IT-avdelningar som använder DevOps praxis och större organisatorisk produktivitet och lönsamhet. Ännu en relaterad studie fann att DevOps ökade hastigheten på programvaru distributioner med upp till 20 procent, vilket leder till ökade intäkter, snabbare produktleverans och förbättrad konkurrenskraftig positionering.

Genomföras som en del av en bredare organisatorisk moln strategi, ökar DevOps efterfrågan och påskyndar införandet av molntjänster genom att förenkla processen med att utveckla molnbaserade applikationer. Den tillåter utvecklare att förnya och skapa mervärdestjänster istället för att fokusera på konstruktions komplexiteten och främjar moln medveten konstruktionsprinciper att ansöka mer robust och motståndskraftig mot fel.

Med tydliga bevis fördelar som DevOps, hur kan företaget övergång till att anta denna metod för att komplettera sina investeringar i cloud computing? Att utveckla en prestationsinriktad kultur genom starkt ledarskap är avgörande för framgång, oavsett organisatorisk storlek. En sådan kultur kan främjas genom att upprätthålla höga nivåer av tillit och ge personalen att experimentera och ständigt förbättra. Misstag bör ses som utbildningsmöjligheter, i stället för finger pekar övningar. Det; Hela organisationen måste vara engagerad och medveten om de potentiella förbättringar av affärsprocesser som DevOps ger.

Kärnan, DevOps fokuserar på att utveckla och leverera hög kvalitet, pålitlig mjukvara snabbare. Spridning av moln teknik har skapat en miljö som främjar strömlinjeformade arbetsflöden, med både Intel och Red Hat samarbetar för att bidra relevanta förbättringar cloud computing omfattas DevOps. Genom omfattande kontinuerlig integration och leverans utöver automatiserad testning och övervakning, kan det odla en kultur av hög prestanda inom lag som gör det möjligt för ditt företag att överträffa och ligga steget före dina konkurrenter.

? Openoffice är död. Länge leve Libreoffice

Onetime MS Office utmanare Openoffice: Vi kan stängas på grund av minskande stöd

? Red Hat fortfarande planer på att vara Openstack företag

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Enterprise Software;? Openoffice är död. Leve Libreoffice, Open Onetime MS Office utmanare Openoffice:? Vi kan stängas på grund av minskande stöd, moln, Red Hat fortfarande planer på att vara Openstack företag, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip