Turism Australien Facebooks aktiviteter

Turism Australien har lagt till en ny “saker att göra” -fliken till sin Facebook-sida som låter företag lägga sig och / eller kommande evenemang.

Australiens nya “saker att göra” -fliken på Facebook,. (Skärmdump från CBSi)

Byrån hoppas att dela så mycket av vad Australien har att erbjuda som möjligt till sina två miljoner (1.950.476 för att vara exakt) fans.

“Information sätts får exponering mot de 1,9 miljoner Australien fans runt om i världen”, säger Tourism Australia.

Den nya fliken kommer att fungera som en katalog, låter fansen söka efter platser eller händelser. När de har valt en av dessa, kan de förfina sin sökning efter destination (namnge staten och staden), den erfarenhet de är ute efter och datum. Dessutom, i enlighet med platser som de kan välja att “erfarenhet” mat och vin, natur och kust, under fliken Händelser kan fansen välja från föreställningar, marknader, festivaler, idrottsevenemang och så vidare.

Företag kan lägga till sin lista genom att besöka Australien Facebook-sida, klicka på “saker att göra” fliken på vänster sida och klicka på “lägg till din Facebook-sida” längst ner i formuläret, som sedan kommer att ha en form dyka upp fyllas ut.

Turism Australien har också integrerade bilder tagna av sina fans med hjälp av iPhone app Instagram, med en flik som inlägg alla bilder som har hashtaggen “SeeAustralia”.

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation