The Rise of WAN-optimering del II

En del av utmaningen i att optimera applikationer är att veta var man ska börja. Lori MacVittie vill få oss att tro att det rätta tillvägagångssättet är att distribuera en helhets ansökan leverans lösning för att ta itu med hela problemet. Som jag påpeka, visar ett sådant tillvägagångssätt en missuppfattning av värdet på WAN-optimering är naivt för många av dagens organisationer.

Här är en annan fråga att överväga. Som säljare försöker att bygga lösningar över flera produktområden det ofta sker på bekostnad av produkternas funktionalitet och konkurrenskraft. De förlorar fokus, oförmögen att förnya så snabbt som mer riktade konkurrenter. I värsta fall, förlitar de sig på kundinlåsnings att generera intäkter samtidigt undviker verkliga produktinnovation.

Ta Cisco, till exempel. Under längst tid, Cisco förståsigpåare hävdade att företagets helhetssyn att leverera nätverksutrustning sänkt total ägandekostnad (TCO) och förbättrad övergripande funktionalitet i nätet. Förmodligen var detta på grund av ökad integration som kunde levereras bland produkter i lösning som.

Men Gartner krossat myten om en enda leverantör nätverk förra året där det noterade sådana metoder leder ofta till

Alla dessa samma risker gäller en helhetsapplikationsdistribution lösning. Köp din lastbalanserare, WAN Optimizer, säkerhet gateway och mer från en leverantör, köpa in sina slutna integrationer och “holistiska” arkitekturer, och med tiden du befinner dig en gång i samma onda cirkeln av leverantör inlåsning. Vad är mer tillbringar du en orimligt mycket tid att utföra din helhets ansökan analys och sätta på plats all utrustning som behövs för denna bedömning.

Alternativet? Ta några timmar, distribuera en fri WAN Optimizer härifrån, och se om det löser det mesta av din ansökan problem. Du kanske upptäcker att du fortfarande måste rearchitect dina program, men åtminstone kommer du att kunna motivera att investeringar till ledningen.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden