Teclast x98 Air 3G: Windows och Android tablett för $ 200

Teclast

En tablett som dubbla stövlar Windows och Android har den största pool av program att välja mellan. Android tabletter byggs från grunden för att köras av knapptryckning och Windows 8.1 tillade att funktionalitet för Microsoft världen. Den Teclast x98 Air 3G är en dual-boot tablett som har goda hårdvarukomponenter med tanke på priset på mindre än $ 200.

Det låga priset är förvånande med tanke på hårdvaran och aluminiumhölje. Från Intel-processor till den integrerade datakapacitet (3G), är x98 en kapabel tablett. Det är en 9,7-tums tablet samma storlek som iPad, och det driver Intel Atom (Bay Trail) processor. Den har 2 GB RAM och 32 GB internt lagringsutrymme som bör vara tillräckligt för lätta. Vad är förvånande vid denna låga prisklassen är den skärm som visar 2048 x 1536.

specifikationer

Den Teclast x98 från Kina inte är ett välkänt varumärke, men på mindre än $ 200 kan det vara värt ett försök. Hårdvaran i tabletten är inte billigt på något sätt.

Du hittar Teclast x98 Air 3G nätet prissatta så lågt som $ 197. Produkten hemsida har fullständiga uppgifter om tabletten.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

OS: Android 4.4 och Windows 8.1, Display: 9,7 tums 2048 x 1536, IPS, CPU: Intel Bay Trail-T Z3736F Quad Core 2,16 GHz, Minne / lagring: 2GB / 32GB, microSD-kortplats (upp till 64GB), Portar: microhdmi , microUSB, kameror: Front – 2MP, bak – 5MP, Anslutningar: Wi-Fi b / g / n, 3G (WCDMA + GSM), GPS, Batteri: 8500mAh, upp till 8 timmar, Mått: 240 x 169 x 7.4mm (9,45 x 6,65 x 0,29 inches), 532G (1.17lbs)

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner