Software låter webb besökare begäran möten

Nystartat teknikföretag vCita har skrivit ett program som små företag kan lägga till sina webbplatser, vilket gör det lättare för besökare att begära möten.

Programvaran fungerar genom att låta ditt företag att lägga till en liten kontakt widget som kan bäddas in på specifika sidor på din webbplats, sade Ran Oelgiesser, vCita s Chief Marketing Officer. Det riktar sig till små företag som inte har en hel del stödpersonal eller administrativ infrastruktur (vanligen mindre än fem personer eller individer som har sin egen konsultverksamhet).

Företaget lanserade sin tjänst i mitten av september. Itzik Levy, VD för bolaget, sade programvaran är tänkt att ersätta befintliga kontaktformulär och information. Den länkar till många kalender och schemaläggningsprogram, så att du inte behöver ange en tid två gånger.

Så många yrkesverksamma investera värdefulla resurser på att bygga en större närvaro på nätet, de flesta webb egenskaper faller fortfarande kort för att vara riktigt talan. vCita har skapat en enhetlig lösning som optimerar processen att engagera besökare och potentiella kunder och behandlar splittrad hållning som för närvarande används för schemaläggning, möte, konferens och fakturering.

Om ditt företag gör möten med avsikt att fakturering klienter, det finns en månatlig prenumerationsavgift i samband med användning av vCita widget. Om du begår ett år, är det $ 13,95 för en månad, om du vill ha en månad för månad abonnemang som är öppen, har du tro betala $ 21,95 per månad.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela