Samsung multifunktionsskrivare skanna direkt till USB

Tyvärr är en av de minst använda funktionerna på allt-i-ett multifunktionsskrivare och tunga kopiator / scanner / skrivare maskiner skanningsfunktionen eftersom det är helt enkelt för komplicerat. Om du har tur, kommer det att ställa in ditt e-postkonto som en förkonfigurerad inställning och de kommer att lära dig hur du skannar ett dokument till din e-postbrevlåda. Om du är nördig nog att gå och räkna ut hur du knappa in din egen e-post, då du kan vara en av de andra två personer i byggnaden som använder skanningsfunktioner. Men de flesta människor helt enkelt hålla papperskopior och göra allt som de har alltid gjort det genom att göra fler kopior och lagra dem i ett arkivskåp om de är organiserade tillräckligt. Väl Samsung kan faktiskt ändra detta med sin direkt till USB multifunktionsskrivare.

En av de funktioner som jag har sökt länge och hårt för en skanning till USB-funktionen. Jag har frågat representanter från Xerox och varannan kopiator företag som erbjuder multifunktionella kopiatorer med lite tur. Jag har bett HP för denna funktion och ingen lycka där heller. Men förra veckan när jag gick igenom Samsungs CES monter, trodde jag att jag skulle kolla deras färgmultifunktionsskrivare och jag märker en fin liten USB-port på framsidan av dem. Samsung representant förklarade att USB-porten kan fungera som en tryckkälla eller skanningsdestination och jag tänkte slutligen vi har gjort scanning lätt.

Färgmultifunktionsskrivare i fråga är Samsung CLX-3160 (bilden till vänster) och ännu-till-vara-utsläppt CLX-6200. Båda enheterna kan skriva ut ett sortiment av dokumenttyper som PDF, JPEG, TXT, etc. direkt från ett USB-minne. Båda enheterna kan också skanna dokument och spara dem direkt till USB-minnet. Detta innebär att istället för att försöka lista ut hur man konfigurerar ett e-postdestination som är svårt utan en qwerty-tangentbord eller räkna ut hur man dumpa en skanning till ett nätverk fildelning, du helt enkelt dumpa skanna till USB. Nu kan du bara ta de travar av dokument och stoppa den i mataren och det kommer att få digitaliseras till USB-minne!

Skillnaden mellan Samsung CLX-6200 och CLX-3160 är att 6200 kan skriva ut alla fyra färger samtidigt medan 3160 gör färgen en färg i taget. Detta innebär att 6200 utskrifter färg mer än fyra gånger snabbare än 3160 och det skriver också svartvitt lite snabbare. 6200 kommer också att skriva ut full duplex dubbelsidig utskrift automatiskt som skär ner pappersförbrukningen i hälften om bara människor kan vara utbildade på att använda den. Den 3160 finns nu på nätet för ungefär $ 450. 6200 kommer att lansera i slutet av detta kvartal för $ 200 mer än 3160 och bör vara väl värt priset som en arbetsgrupp all-in-one. Personligen jag inte skulle ha något emot att ha en av dessa nära mitt kubiskt.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus