Olåst Dell Venue smartphone nu tillgänglig för pre-order

Dells senaste smartphone satsning, en plats, är nästan här. En olåst version är redan redo att förbeställa.

The Venue har redan berört marken i Korea, och det är slutligen landar State denna månad. Körs på Android 2.2, kostar Venue en svindlande $ 499,99 och kommer att levereras på fredag, 18 februari Ingår i priset är valet av en AT & T eller T-Mobile 3G SIM-kort. Det är en ganska pris att betala för trådlöst frihet, men för vissa konsumenter, det är värt det.

Dell Venue är inte precis ett slöseri med pengar heller. Några av de mer anmärkningsvärda specifikationer inkluderar

 täckning på hemsidan

Michael Dell tar ordförande säte på VMware ombord

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies inlägg Q2 resultatet

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

4,1-tums AMOLED kapacitiv multi-touch-skärm (WVGA 800 x 480 upplösning), 1 GHz-processor, 16 GB microSD-kort (stöder upp till 32 GB), 8-megapixel kamera med autofokus med 4x digital zoom, videoinspelning (H.264 / MPEG-4 AVC, WMV), Wi-Fi, Bluetooth 2.1, USB och micro USB-anslutning, 1400 mAh batteri

Är Dell Venue Pro frågor som rör microSD-kort? Jag vände mitt i en 32GB modell, Dells mobila framtiden: Att beställa smartphones, CES: Dell Streak 7 debuterade som “Generation Y tablett”, är prissättning allt

Moln, Michael Dell tar ordförande plats VMware ombord, moln, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, Dell, Dell Technologies inlägg Q2 resultat, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar