Mål skapar roll chief digital officer

Efter flera kvartal med stark digital försäljningstillväxt, är Target vill stärka sin närvaro på nätet ytterligare med skapandet av en ny roll: chief digital officer.

Jason Goldberger, för närvarande VD för Target.com och Mobile, främjas till den nya positionen och kommer att rapportera till Target ordförande och VD Brian Cornell börjar 5 juni.

Target förbättrade prestationer och resultat inom digital visa de stora vinster som vi har gjort, men vi vet att vi måste fortsätta att bygga på det momentum “Goldberger sade i ett uttalande.” I min nya roll kommer jag fortsätta trycka vår strategi och kapacitet vi kan accelerera digital roll i att göra mål ett enkelt, inspirerande och bekväm plats att handla.

Goldberger anslöt Target 2013 och utsågs president Target.com och Mobile 2014. Under hans klocka, har företaget kommit ut på områden som mobil betalning applikationer och ledstjärna teknik för att öka tegel och murbruk shoppingupplevelse.

Trots Amazons överväldigande närvaro i den digitala butiksytor – och online-konkurrens från sina traditionella konkurrenter som Walmart – Target har fungerat väl. Webbutiken ökade mer än 30 procent under det fjärde kvartalet 2015, fortsätter sin uppåtgående trend. Bolagets digitala försäljningen kommer återigen att vara i rampljuset på onsdag innan marknaden öppnar, när Target rapporterar sina fiskala första kvartalet, konstaterar Wall Street Journal.

Det finns en sjukdom i tegel och murbruk detaljhandel och vi måste förstå vad som orsakar det.

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

PayPal utökar samarbetet med Mastercard

Telekomföretag;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data billiga och fri röst, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar, SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, e-handel, PayPal utökar samarbetet med Mastercard