Hur man titta på 2016 Super Bowl på nätet

Super Bowl 50 är nästan på oss. Älskar spelet eller hatar det, ingenting ger amerikaner tillsammans mer än NFL mästerskapsmatchen. Några av oss men inte kommer att kunna titta på matchen hemma med våra kompisar med våra vanliga TV. Lyckligtvis kan Internet hjälpa.

Det blir lätt i år för att titta på Carolina Panthers och Denver Broncos slåss i Super Bowl på Internet.

Spelet kommer att sändas på CBS, webbplatsen moderbolag. Kickoff är planerad till 06:30 ET, 15:30 PT med CBS: s pregame showen ska inledas vid 14:00 ET, 11:00 PT.

Sändningen kommer att finnas tillgänglig på kabel, satellit och over-the air (OTA) som vanligt. Men om du är en sladd-kutter som mig, de två första är inte tillgängliga för mig, och – darn det – jag kan inte få CBS använder min antenn.

Det kommer inte vara ett problem för mig men.

CBS kommer att leva strömma spelet på sin webbplats och via CBS Sports appen. Strömmen kommer att finnas tillgänglig gratis för alla. För en gångs skull, även de som inte prenumererar på en satellit eller kabelleverantör kommer att kunna titta på strömmen.

Om du är en Verizon Wireless användare, som jag, har du också valet av tittar på spelet med Verizon Wireless NFL Mobile App. Titta på spelet är gratis, men det kommer att tugga upp dina data ersättning som en svältande hund. Om du har betalat för en hel del av 4G data kommer du vara bättre att titta på Carolina Panthers och Denver Broncos hertig över en Wi-Fi-nätverk, inte Verizons 4G-nät.

 Berättelser

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Apple, Amazon och Google vill strömma NFL spel, Streaming NFL: Enklare men ändå inte enkel, CES 2016: MLB och NBA spela boll med ny teknik

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden