Dags att uppgradera: iPhone 5s eller Android?

Jag har två smartphones, en iPhone 4s med Verizon och en Galaxy Note 2 på Sprint. Note 2 har en väg att gå innan berättigar till en uppgradering men iPhone 4s kan uppgraderas nu. Jag har svårt att bestämma vad man ska handla för på Verizon.

Anledningen till att jag hålla två telefoner är att hålla bekant med de två större plattformar för mitt arbete. Det är dyrt men under längst tid jag hållit fyra telefoner på de fyra stora flygbolag i USA av samma skäl. För ett par år sedan bestämde jag att jag inte längre var villig att betala motsvarande en liten inteckning betalning månadsvis så jag tappade två av bärarna.

Galaxy Note 2 är telefonen använder jag dagligen och jag gillar det mycket, även om känsliga knappar på sidorna har irking mig på sistone. Det blir lite lång i tanden som jag har tappat den ett par gånger. Ingenting är brutet, men plasten tillbaka blir svårt att fästa säkert så en ny telefon är en bra idé.

Jag är frestad att handla iPhone 4s för iPhone 5s så jag kan hålla dig uppdaterad med iOS. Jag har alltid velat iPhone och jag är ganska säker på att jag vill att 5s.

Så logiskt som det verkar att göra iPhone för iPhone swap, jag erkänna, Galaxy Note 3, är frestande mig. Jag har verkligen gillade not 2 och förväntar jag skulle vara nöjd med anmärkning 3.

Problemet är om jag får en anmärkning 3 då jag har två Android-telefoner, och en anmärkning 2 och 3 på det. Som begränsar hålla upp med både iOS och Android, hela poängen med att ha två telefoner och bärare. Beslut beslut.

Åtminstone jag är inte bråttom att besluta både mina nuvarande telefoner fungerar alldeles utmärkt. Det är mer som att uppgraderingen bränna ett hål i fickan.

Några förslag på en bra telefon för att få inses så lämna dem i kommentarerna nedan. Jag är villig att överväga att få en Windows-telefon, men tidigare användning håller mig tillbaka. Medan jag har vant sig vid levande kakel gränssnittet på min Windows 8 tablett, jag gjorde aldrig på Windows-telefoner. Användargränssnittet växte aldrig på mig men jag ger det en tanke.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Galaxy Note 2: Förändring av hur jag använder mobilt tech, Samsung Galaxy Note 2: Tillräckligt stor för att vara värt besväret, Top Android-appar för Galaxy Note 2 inklusive multi-view användning, Samsung: Den enda Android smartphone maker som betyder

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada